Із матеріалів 39 позачергової сесії 7 скликання Базилівщинської сільської ради

15 лютого 2018 року о 1300 годині у приміщенні Базилівщинської сільської ради  відбулась 39 позачергова сесія 7  скликання, присутніми на якій були 9 обраних депутатів. На  пленарне  засідання  було запрошено головного бухгалтера та спеціаліста-землевпорядника Базилівщинської сільської ради; ініціативну групу.   На сесії було розглянуто такі  питання:

  1. Про розгляд клопотання щодо скасування рішення 37 сесії 7 скликання від 26.01.2018р. «Про погодження надання гірничого відводу ГПУ «Полтавагазвидобування» для розробки Машівського родовища.
  2. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Базилівщинське житлово-комунальне господарство» на 2018 рік.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та експлуатації артезіанської свердловини, та надання земельної ділянки в постійне користування на території с. Базилівщина.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та експлуатації артезіанської свердловини, та надання земельної ділянки в постійне користування на території с. Базилівщина.
  5. Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *