Привітання із Днем захисту дітей

З1 травня 2017 року до Міжнародного дня захисту дітей представники від Машівського РС з питань пробації разом із Машівським районним центром у справах сім’ї, дітей та молоді та інспектором ювенальної превенції Машівського відділу поліції здійснили разом робочий виїзд.

     Під час поїздки відвідали сім’ї,  які опинилися у складних життєвих обставинах, що проживають на території Базилівщинської сільської ради. Саме за місцем проживання підоблікових була проведена індивідуально – виховна робота щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, зайнятості дорослих членів сім’ї, ведення здорового способу життя та дотримання закону.
    Інспектор ювенальної превенції Ірина Явтушенко провела для підоблікових бесіду з профілактики правопорушень, розповіла про відповідальність за скоєні правопорушення та попередила батьків про необхідність посиленого нагляду за дітьми під час літніх канікул.
   Старший інспектор Машівського РС з питань пробації Світлана Алексик та інспектор Машівського РС Конотоп Анна, разом з директором Машівського РЦ СССДМ Бочарніковою Юлією провели обстеження наявних житлово – побутових умов та визначили рівень потреб сім'ї.
   Наприкінці діти з сімей підоблікових отримали від працівників пробації, превенції та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді солодкі подарунки, іграшки та одяг до Міжнародного дня захисту дітей. Щира радість в очах малечі це найбільша подяка для всіх учасників заходу. Тому найближчим часом будуть здійснені подібні виїзди за місцем проживання підоблікових, адже лише на місцях можна виявити реальні потреби, оцінити ситуацію й надати необхідну допомогу.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *