Машівський районний сектор пробації інформує

«ДЯКУЄМО»: партнерам – за підтримку, підобліковим – за дотримання вимог

Забезпечення безпеки громадян в умовах карантину є одним із важливих завдань, які виконують правоохоронні органи. Наразі персонал органів пробації як частина системи правосуддя продовжує нести службу в інтересах держави та кожного громадянина, виконуючи свої обов’язки та функції.

Зокрема, за минулий тиждень на облік органів пробації поставлено понад півтори тисячі осіб. Понад тисячу двісті – знято з обліку.

Заходи контролю за поведінкою суб’єктів пробації здійснюються з урахуванням карантинних обмежень та пов’язаних з ними об’єктивних обставин.

Реєстрація суб’єктів пробації здійснюється з урахуванням можливостей дістатися до підрозділу пробації. Допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи інших засобів зв’язку з використанням можливостей Інтернету.

Не припиняє своєї роботи апарат Державної установи «Центр пробації», який працює над забезпеченням життєдіяльності підпорядкованих підрозділів. Триває робота і над важливими законодавчими змінами з урахуванням пріоритетів Програми дій Уряду (які мають на меті розширення альтернативних позбавленню волі покарань, розбудову ІТ-інфраструктури пробації, впровадження Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту, удосконалення інструментів пробації, впровадження кадрової стратегії та посилення діалогу з громадою для створення безпечного суспільства).

Діяльність підрозділів пробації на даний час здійснюється з дотриманням заходів безпеки та профілактики щодо розповсюдження вірусу.

Складнощі з забезпеченням персоналу та суб’єктів пробації засобами захисту допомагають вирішувати місцеві органи влади та неурядові організації.

Висловлюємо вдячність волонтерам, представникам органів місцевого самоврядування та громадських організацій – за підтримку та надання необхідних засобів захисту.

ДБАЄМО ПРО БЕЗПЕКУ СУСПІЛЬСТВА РАЗОМ!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *