CЕРЕД УЧНІВ БАЗИЛІВЩИНСЬКОЇ ШКОЛИ ПРОВЕЛИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНУ ГРУ «ЗНАВЦІ ПРАВА»

Інтелектуальна гра «Знавці права» серед учнів Базилівщинської школи

З метою реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», на виконання Програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Базилівщинської сільської ради на 2017 - 2021 роки, 01 лютого 2017 року на базі Базилівщинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів начальником Машівського бюро правової допомоги Максимом Дворовенко проведено інтелектуальну гру «Знавці права», в якій взяли участь учні школи. 

Цей захід проводився з метою підвищення рівня правової культури та правової свідомості підростаючого покоління.

Інтелектуальний конкурс захопив всіх учасників з першого ж запитання. Протягом усього конкурсу в класі панувала атмосфера азарту, адже кожна з команд прагнула дати якомога більше правильних відповідей і перемогти.

Журі до якого ввійшли: голова сільської ради Сергій Сидоренко та вчитель історії Ігор Пальоха, прийшлося гарненько попрацювати, щоб визначити переможців.

Слід зазначити, що всі команди були підготовлені на достатньому рівні і показали добрі результати. В цьому велика заслуга вчителів, які дуже хвилювалися і водночас раділи за успіхи своїх вихованців.

Гра була цікавою і насиченою. Запрошені гості, члени журі, вчителі та організатори конкурсу отримали справжнє задоволення від висококваліфікованої підготовки учнів, які прийняли участь у грі.

Усі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих та нагороджено подарунками.

Дякуємо за співпрацю та допомогу в реалізації Програми правової освіти населенню голові Базилівщинської сільської ради Сергію Сидоренку.

Проведення заходів такого формату є надзвичайно важливими та ефективними у подальшому навчанні учнів та роботі системи безоплатної правової допомоги, адже використання ігрової форми  є ефективним методом у вирішенні спірних питань.

Другий полтавський місцевий центр з надання БВПД

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *