Монетизація (повернення невикористаної субсидії)

Постановою Кабінету Міністрів України № 300 від 26.04.2017 року (набрала чинності з 01.05.2017) передбачено монетизацію частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, та електропостачання для індивідуального опалення.

Сім’ї,які для опалення використовують електроенергію чи природний газ та станом на 01.05.2017 року на рахунку мають невикористану суму субсидій –мають  право одержати зекономлені кошти (не більше еквівалента вартості 100 куб.м природного газу або 150 кВт*г електричної енергії).

Для цього необхідно до 01.09.2017 року подати до управління соціального захисту населення заяву (при собі мати паспорт,ідентифікаційний номер,номер банківського рахунку для зарахування коштів).

У сільській місцевості заяву можна подати через уповноважену особу сільської ради.

Списки  одержувачів субсидій,у яких на рахунках залишилась частина невикористаної суми субсидії для індивідуального опалення,які нададуть газо- та електропостачальні організації, управлінням соціального захисту населення буде направлено додатково.

Прошу  Вашої допомоги у проведенні  інформаційної роботи  та після направлення списків, прийняття відповідних заяв про виплату частини невикористаних сум субсидій на оплату послуг з газо-,електропостачання для індивідуального опалення.

Інформаційна пам’ятка ,бланк заяви та зразок її заповнення додається.

Бланк заяви

Зразок заповнення бланку заяви

Пам'ятка

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *