Візит голови Полтавської обласної ради до Базилівщини

посилання на джерело (+відео):   http://www.oblrada.pl.ua/index.php/the-news/8954-zemelnu-problemu-meshkantsiv-bazilivschini-zrushili-z-mertvoyi-tochki

Мешканці села Базилівщина Машівського району стурбовані одразу двома проблема з однім джерелом - ГПУ "Полтавагазвидобування". Підприємство є правонаступником агропідприємства, яке було місцем роботи для жителів одразу трьох сіл - Базелівщина, Селещина, Кошманівка. Тепер у ГПУ "Полтавагазвидобування" заявили про ліквідацію "неліквідного" агропідприємства.

"А нам куди?" Із цим запитанням 29 березня селяни прийшли до голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького. Проблему у діалозі спробували вирішити на місці, під час робочого візиту голови обласної ради до Машівського району. Разом з депутатами від громади Іваном Сидоренком і Володимиром Бобилем Олександр Біленький вислухав селян. І одразу ж запропонував зустрітись із керівником управління "Полтавагазвидобування" Олександром Кобезою.

- Іншу проблему, яку ми будемо обговорювати під час зустрічі - це розпаювання землі між працівниками підприємства. Люди пропрацювали кілька десятків років у агропідприємстві, і мають повне право на земельний пай, який обробляли. Тому разом з депутатами обласної ради Іваном Сидоренком і Володимиром Бобилем зустрінемось з керівництвом "Полтавагазвидобування", щоб з'ясувати їхню позицію і у цьому питанні, - зазначив голова обласної ради.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *