Із матеріалів 26 сесії 7 скликання Базилівщинської сільської ради

18 липня 2017 року о 1400 годині у приміщенні Базилівщинської сільської ради  відбулась  26 сесія 7  скликання, присутніми на якій були 7 із 12 обраних депутатів. На пленарне  засідання  були запрошені головний бухгалтер та спеціаліст-землевпорядник Базилівщинської сільської ради. На сесії було розглянуто такі  питання:

  1. Про виділення субвенції Базилівщинському ДНЗ «Ромашка» на відмостку біля будівлі, відливи та плитку для наружних робіт.
  2. Про виділення субвенції Базилівщинській ЗОШ І-ІІ ступенів.
  3. Про затвердження Програми «Безпечне село» на 2017-2018 рік та виділення коштів на придбання й установку камер відеоспостереження.
  4. Про затвердження Цільової соціальної програми захисту населення і територій Базилівщинської сільської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2017-2021 роки та виділення субвенції для ДСНС смт. Машівка.
  5. Про обстеження лісосмуг на території Базилівщинської сільської ради.
  6. Про надання матеріальної допомоги Поді В.О.
  7. Про надання матеріальної допомоги Галці Л.О.
  8. Про надання матеріальної допомоги Галці М.Г.
  9. Про надання матеріальної допомоги Дегтяр В.В.
  10. Про надання матеріальної допомоги Шульзі Н.О.
  11. Про надання матеріальної допомоги Рябокінь Л.Г.
  12. Про надання матеріальної допомоги Мішурі С.О.
  13. Про розгляд заяви Бунос Ю.О.
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Годунок Людмилі Миколаївні на території с. Базилівщина вул. Затишна, 25.
  15. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-9» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  16. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-25» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  17. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-27» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  18. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-28» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  19. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-29» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  20. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-338» в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  21. Про затвердження кошторисної документації по робочому проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-355» в с. Богданівка Машівського району Полтавської області.
  22. Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих у міжсесійний період.
  23. Про внесення змін до сільського бюджету 2017 рік.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *