Домашнє насильство – це не проблема окремої родини, це проблема цілої країни!!!

 

     На жаль, у нашому суспільстві дуже поширені стереотипи щодо домашнього насильства, на кшталт того, що це «справа сімейна», «б’є – значить любить» тощо. Однак, варто пам’ятати, що домашнє насильство – це злочин!

   Провідним інспектором Машівського районного сектору філії Державної установи  «Центр пробації» в Полтавській області  проведено бесіду, із суб'єктами пробації було обговорено форми домашнього насильства та які діяння/бездіяльність до них належать.

  НЕ МОВЧІТЬ !!! Якщо Ви постраждали або стали свідком домашнього насильства, щодо своїх близьких, рідних, знайомих, зверніться за допомогою! Ваша небайдужість може врятувати життя!

??Не має можливості розповісти про насильство знайомим, то ви завжди можете звернутися на гарячу лінію 0 800 500 335 або 116 123 (короткий номер) з будь-якого телефону по всій території України. Лінія є безкоштовною, анонімною та конфіденційною. Тут вам порадять, що робити у вашій конкретній ситуації в конкретний момент. Якщо насильство відбувається безпосередньо в момент дзвінка, вас одразу перемкнуть на поліцію.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *