*Звіт по виконанню плану соціально-економічного розвитку за 2016 рік

     Завдяки   тісній   співпраці з товаровиробниками  виконавчим комітетом Базилівщинської сільської ради  в 2016 році проведений  значний об’єм робіт  з благоустрою населеного пункту сільської ради.

     В Базилівщинському   сільському  будинку культури  проведено  повністю заміну дверей  на енергозберігаючі.

     Було виділено кошти для підключення сільської бібліотеки до мережі Інтернет та придбання нового комп’ютерного обладнання.

     На території школи та в центрі села встановлені нові  дитячі ігрові  майданчики.

     Для  Базилівщинської  ЗОШ І-ІІ ступенів   були   виділені кошти  на підвіз учнів, придбання нової шкільної дошки, закуплений  новий спортивний інвентар, а саме футбольні та баскетбольні м’ячі, скакалки та ракетки для бадмінтону. Було зроблено ремонт у двох шкільних кімнатах та закуплено нові меблі для кабінету для учительської кімнати, лінолеум для коридору.

     Для ДНЗ «Ромашка» було  придбано комп’ютерну техніку: ноутбук і принтер. Базилівщинську ЗОШ та ДНЗ під’єднано до мережі Інтернет. Було закуплено десять двоярусних ліжок, матраців та постільної білизни, також зроблено новий дах на котельні, яка опалює дитсадок та школу. Влітку виділялися кошти на оздоровлення дітей Базилівщинської ЗОШ та ДНЗ.

     Для Базилівщинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини  було виділено кошти на встановлення водовідливу, тротуарної плитки та нової огорожі.

     Сільською радою було тимчасово працевлаштовано 5 чоловік  на громадських роботах по благоустрою населених пунктів сільської ради.

     Силами працівників з благоустрою  було впорядковано два кладовища, на території  сільської ради,  проводилися роботи по скошуванню бурянів та вирубці сухостою та молодої порослі  в парках та лісополосі.

     Для жителів села  проводилися свята. До Дня Перемоги - для ветеранів війни та дітей війни був  організований мітинг та святковий обід, свято Івана Купали з батутами та  святковим концертом. Проводилося свято села, та День Незалежності України з святковим короваєм цінними подарунками для наймолодших, найстаріших  жителів громади. Проведено Новорічне свято  з  концертом та святковою лотареєю. Всі свята  закінчувалися  святковими дискотеками.

     З бюджету сільської ради виділялися кошти для  учасників бойових дій в інших державах, ліквідаторам ЧАЕС, учасникам АТО, дітям інвалідам, та дорослим інвалідам І-ІІІ групи., виділялися кошти на придбання ліків та операції.

     Було виділено кошти на утримання фахівця стосовно отримання субсидій та соціального захисту.

Також було виділено кошти на Програму «Спорт для всіх», а саме на місцеву футбольну команду ФК «Базель», яка приймала участь у чемпіонаті району з футболу.

     Проводився ямковий ремонт доріг на території  Базилівщинської сільської ради.

     Було виготовлено проект капітального ремонту водогону по вулицях села Базилівщина та розпочато його будівництво. Також було замінено водонапірну башту, яка знаходиться біля дитячого садка та школи. По вулиці Затишній було проведено поточний ремонт водонапірної мережі: заміна труб та насосу.

     У 2016 році було встановлено 20 нових вуличних ліхтарів.Також було заключено договір між Базилівщинською сільською радою та Машівським ЖКХ на вивіз сміття з території сільської ради.

     В 2017 році плануємо продовжити будівництво водогону по селу Базилівщина, розпочати роботу із нищення несанкціонованих сміттєзвалищ на території села Базилівщина, виготовити проектно-кошторисну документацію на вуличне освітлення по вулицях Червоне Село, Незалежності, Миру, Гоголя та встановити ліхтарі, провести  поточний ремонт доріг в селі Базилівщина, придбати нові автобусні зупинки в селі Базилівщина, придбати та встановити вуличні тренажери на сільському стадіоні, виділити кошти на підвіз дітей до школи та їх оздоровлення, виконувати Програму «Соціальний захист» (матеріальна допомога), виконувати Програму «Спорт для всіх», виконувати Програму «Розвиток культури та проведення свят», провести громадські роботи.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *