Із матеріалів 25 сесії 7 скликання Базилівщинської сільської ради

 

 15 червня 2017 року о 1400 годині у приміщенні Базилівщинської сільської ради  відбулась  25 сесія 7  скликання, присутніми на якій були 7 із 12 обраних депутатів. На пленарне  засідання  були запрошені головний бухгалтер та спеціаліст-землевпорядник Базилівщинської сільської ради. На сесії було розглянуто такі  питання:

 

  1. Про виділення коштів на благоустрій с. Базилівщина.
  2. Про виділення коштів на придбання ноутбука для Базилівщинської сільської ради.
  3. Про виділення коштів на придбання запчастин для службового автомобіля Базилівщинської сільської ради.
  4. Про виділення коштів на обкошування узбіч доріг в с. Базилівщина.
  5. Про виділення коштів на придбання бензокоси.
  6. Про виділення коштів на придбання запчастин, льоски до бензокіс та бензопили, придбання для них паливо-мастильних матеріалів.
  7. Про надання матеріальної допомоги Дегтяр А.Ю.
  8. Про надання матеріальної допомоги Марчишиній Г.В.
  9. Про надання матеріальної допомоги Мироненко Л.П.
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель  і споруд, Різник Олександра Григоровича на території с. Базилівщина.
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства, Різник Олександра Григоровича на території с. Базилівщина.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки Базилівщинській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування (під будівлею лазні) на території с. Базилівщина.
  13.  Про створення комунального підприємства «Базилівщинське житлово-комунальне господарство» та затвердження Статуту комунального підприємства «Базилівщинське житлово-комунальне господарство».
  14. Про виплату матеріальної допомоги на покращення соціально-побутових умов сільському голові Сидоренку С.І.
  15.  Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-25 в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  16.  Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-27 в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  17. Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-28 в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  18.  Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-29 в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  19. Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-355 в с. Богданівка Машівського району Полтавської області.
  20.  Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-338 в с. Базилівщина Машівського району  Полтавської області.
  21.  Про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернення громадян.
  22.  Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих у міжсесійний період.
  23. Про встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік.
  24. Про збільшення видатків на заробітну плату працівників, зайнятих на громадських роботах.
  25. Про збільшення видатків на оплату праці керівних працівників і спеціалістів апарату сільської ради.
  26. Про встановлення посадового окладу сільському голові Сидоренку С.І.
  27. Про внесення змін до загального фонду сільського бюджету на 2017 рік.
  28. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Берегова та повороту на вул. Шевченка в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  29. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Шевченка в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  30. Про виділення коштів на придбання кріплення для монтажу проводу по вуличному освітленню.
  31. Про виділення коштів на оплату консультативних послуг з питань земельного законодавства та правовий аналіз документів.
  32. Про затвердження робочого проекту «Нове будівництво вуличного електроосвітлення від КТП-9 в с. Базилівщина Машівського району Полтавської області.
  33. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Гагаріна в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  34. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Незалежності в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  35. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Затишна в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  36. Про затвердження кошторисної документації поточного ремонту автомобільної дороги по вул. Червоне Село в с. Базилівщина Машівського р-ну Полтавської обл.
  37. Про внесення змін до сільського бюджету 2017 рік.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *