Програми Базилівщинської сільської ради на 2018 рік

- «Спорт для всіх» - виконання Програми дасть змогу створити належні умови для розвитку спорту на території Базилівщинської ради. На виконання Програми виділити 70 000 грн.

- «Соціальний захист» - надання грошової допомоги шляхом перерахування коштів на особовий рахунок заявника. На виконання Програми виділити 326 000 грн.

- «Розвиток культури та проведення свят» - виконання Програми сприятиме відродженню, збереженню та розвитку української культури; організації змістовного дозвілля населення. На виконання Програми виділити 55 000 грн.

- «Освіта» - створення належних умов для харчування та відпочинку учнів Базилівщинської ЗОШ І-ІІ ступенів на час літніх канікул та виробничої практики, оздоровлення дітей в Базилівщинському ДНЗ «Ромашка» в літній період. На виконання Програми виділити 30 000 грн.

- «Благоустрій» - Програма спрямована на покращення благоустрою населеного пункту. Обсяг фінансування визначається за потребою.

- «Матеріальна допомога на новонароджену дитину» - метою Програми є покращення демографічної ситуації села, збереження традиційних сімейних цінностей, посилення мотивації до свідомого народження і виховання дітей. На виконання Програми виділити 50 000 грн.

- «Матеріальна допомога на поховання жителів села Базилівщина» - фінансово-матеріальне забезпечення на поховання осіб, які проживали в селі Базилівщина. На виконання Програми виділити 100 000 грн.

- «Підвіз дітей до школи» - організація регулярного безоплатного перевезення учнів до місць навчання і додому. На виконання Програми виділити 80 000 грн.

- Програма підтримки Комунального закладу Машівський районний трудовий архів Базилівщинською сільською радою на 2018 рік - зміцнення матеріально-технічної бази Комунального закладу, що буде сприяти забезпеченню належних умов для гарантованого якісного зберігання і всебічного використання документів. На виконання Програми виділити 16 000 грн.

- Програма зайнятості населення Базилівщинської сільької ради. Обсяг фінансування визначається за потребою.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *