Концерт до дня 8 Березня в СБК

 

 

Як і кожного року в переддень Жіночого свята 8 березня жителі села Базилівщина поспішали до   Будинку культури    «хоч відпочити та отримати задоволення»-так вони відкликаються про концерт місцевих аматорів.

 А там, що не голос,то золото.Це:   чудове звучання і миле видовище,коли співає тріо,яке складається із маленької та дорослої донечок разом з мамою :Маргарити , Ажеліки  та Людмили Марчишиних,це бездоганне виконання сольних пісень виваженої Марини Якубовської,запального Георгія Сніжинського,яскравого Олексія Дудника,чарівної Людмили Прокопенко,мрійливої Надії Артюх,та незрівнянного оксамитового баритону  Станіслава Жигана.Що не номер,то витвір мистецтв.Ну а про Гоголівський твір  «На ярмарку»,уривок з якого показали артисти на сцені,- немає слів,щоб виразити своє захоплення.Неперевершений режисер та «непробудний п»яниця»  Солопій,що «як мерзлий кожух» витріщив очі-Гизила Анатолій,його колоритна,невтомна доглядачка та  незмінна багато років лайлива дружина Хівря-Тетяна Жигилій, Грицько-у виконанні нашого улюбленця Олексія Дудника,вродлива та рішуча Параска,яка не тільки талановита співачка,але і театральна актриса Марина Якубовська  ,розважливий та дотепний кум у виконанні потомственного актора Миколи Браха , та різнобарвна,шумна масовка,яку не менш професійно зображують учасники самодіяльності  під супровід художнього керівника Павла Горобця.

   Порадували як завжди дитячі танцювальні групи школярів –керівник Інна Борович, та дитячого садка-керівник  Яна Кириченко.Ілля Яловець-посмішив гумором,а майстриня художнього читання  Оля Брах розчулила  всіх до сліз .

 Сільському голові Сидоренкук С.І. та активістам села Дузенку М.В. І Байдукову П.М. окрема вдячність за подарунки жінкам,учасницям художньої самодіяльності.

 

    

                                     

                                                       

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *